Er du uddannet inden for marketing og kommunikation, eller har du skrabet erfaringer sammen i lignende stillinger? Bobler du over af ideer til, hvordan man motiverer mennesker til at rejse ud og virkeligt mærke verden sammen med Jysk Rejsebureau? Og er du klar på at eksekvere kreativt og teknisk hele vejen i mål? Og selvfølgelig følge op og måle på resultaterne af dine indsatser?

 

Som en del af marketingteamet får du en bred berøringsflade med flere marketingdiscipliner og ansvar for dine egne kerneområder, hvor din ekspertise skal bidrage positivt til den samlede marketingindsats.

 

I marketingteamet arbejder man bl.a. med online annoncering, SoMe, e-mail marketing, web, automation, offline, influencers, webinarer, tekst, video, projektledelse og meget meget mere.

 

For at besidde en stilling i marketing skal man være kreativ, struktureret, grundig, have et godt overblik og evne at samarbejde både i afdelingen og på tværs i hele organisationen. Har man selv en brændende eventyrlyst og slidte vandrestøvler, er det kun en fordel.

 

Hvis du har en drøm om at blive marketingsmedarbejder hos Jysk Rejsebureau, så send os endelig en ansøgning via nedenstående link, og så kontakter vi dig, hvis vi får en åbning der passer til dig.

分享链接到:


登录并表达申请意向

返回职位空缺页面