Jysk Rejsebureau

Drømmer du om at sælge og sammensætte unikke rejseoplevelser?

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi hver enkelt rejse fra bunden - helt efter vores kunders ønsker. Det betyder, at vi har brug for branchens dygtigste rejsekonsulenter, der kan sende vores kunder ud, hvor asfalten ender og vejene bliver til stier… og ikke mindst få dem sikkert hjem igen.

Jysk Rejsebureau søger lige nu rejsekonsulenter til vores salgsafdelinger i Aalborg, Kolding, Odense og København. Vi søger både erfarne og helt nye rejsekonsulenter. Som rejsekonsulent hos os, kommer du til at være med i hele processen omkring planlægningen af rejser til vores kunder med alt hvad det indebærer, lige fra rådgivning om destinationen, booking af transport, overnatninger, billeje, forsikringer, samt ture og oplevelser, til den færdige skræddersyede rejse.

Du skal derfor være dygtig til at kommunikere både i tale og på skrift, ligesom jobbet kræver, at du er grundig og struktureret samt kan arbejde fokuseret i en travl hverdag med mange bolde i luften.  Det er vigtigt, at du er serviceminded og villig til at gå den ekstra mil det kræver, for at kunne yde den bedste kundeservice.

Når du starter som rejsekonsulent, følger du et fastlagt onboardingforløb der varer ca. 1 ½ år. I dette forløb vil du få en grundig oplæring i vores systemer, og komme omkring alle elementer af det at være rejsekonsulent. De første 14 dage af forløbet foregår på vores hovedkontor i Aarhus, og her får du en intensiv oplæring i vores flybooking- og leverandørsystemer. Efter de 14 dage kommer du ud i egen afdeling, og det næste 1 ½ år vil bestå af enkelte korte undervisningsforløb og hands on erfaring i afdelingen. Efter endt onboardingforløb, arbejder du videre som rejsekonsulent. 

Bemærk at onboardingforløbet kan være anderledes, hvis du har erfaring fra branchen.

Du får givetvis en forlomme i kandidatfeltet, hvis du kan svare 'ja' til følgende:

  • Har du en solid rejseerfaring fra den store verden?
  • Er du til rygsæksrejser og free style frem for kuffert og charter?
  • Går der sport i at planlægge den perfekte rejse?
  • Læser du gerne om andres rejser, og øser ud af dine egne rejseerfaringer til venner og bekendte?
  • Starter du med at drømme om din næste rejse, så snart du kommer hjem?
  • Er du resultatdrevet og en holdspiller?

Karrieremuligheder

Et onboardingforløb hos Jysk Rejsebureau er en fastansættelse som rejsekonsulent, men med en intern titel som trainee. Du bliver, som trainee hos os, en del af et stort rejsehus. Vi har lang anciennitet og arbejder målrettet for at fastholde og udvikle vores medarbejdere – og derfor vil der på sigt også være gode muligheder for personlig- og faglig udvikling i form af uddannelse eller andre roller i organisationen. 

 Den Jyske ånd

Når du starter hos os, kan du forvente et uformelt arbejdsmiljø. Det er lidt af en livsstil at være i Jysk Rejsebureau og i rejsebranchen generelt. Der er altid en livlig summen af rejsesnak og planlægning af den næste rejse, så hvis du ikke allerede har rejsefeber inden du starter, så får du det helt sikkert.

Vi arbejder målrettet ud fra vores 6 værdier: professionelle, empatiske, holdspillere, målrettede, uformelle og eventyrlystne - du kan selvfølgelig se dig selv bidrage positivt til de værdier.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23. juni 2024.

Tiltrædelse: 12. august 2024.

Har du spørgsmål til onboardingforløbet eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Line Sig (Training Manager) på tlf. 86 20 77 42.

Bemærk – din ansøgning skal indsendes elektronisk (tryk "send ansøgning" herunder), og skal indeholde et rejse CV over de lande du har besøgt. Specificer venligst rejselængde, rejsetype (fx. backpacking) og årstal. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato 12. august 2024
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 4
Arbejdstid 37 timer
By Aalborg, Kolding, Odense, København
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2024/7
Publiceret 03.06.2024
Sidste ansøgningsdag 23.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger