Jysk Rejsebureau

Administrationselever

Jysk Rejsebureau søger lige nu kontorelever med speciale i administration. Hos Jysk Rejsebureau opbygger vi hver enkelt rejse fra bunden - helt efter vores kunders ønsker. Vi arbejder efter princippet ’bedste mand til jobbet’, som betyder at alle kundehenvendelser altid bliver behandlet af en rejsekonsulent som er ekspert i det land kunden ønsker at rejse til. Det er derfor vigtigt at vi hurtigt kan afdække kundernes behov og møde dem der hvor de er, så vi kan yde den bedste rådgivning og service overfor vores kunder.

Vi har derfor brug for dygtige administrationselever, der brænder for kundekontakt og service, og som kan servicere både vores kunder og vores rejsekonsulenter. Du vil være den kunderne vil møde først når de henvender sig på telefonen og din primære opgave vil være at modtage kunderne pr. telefon og dernæst sende dem videre til rette rejsekonsulent. Du vil som elev hos os tilmed få mange forskelligartede administrative opgaver, som vil være med til at understøtte rejsekonsulenternes arbejde.

Alt sammen selvfølgelig med support og sparring fra dine dygtige og rejseglade kolleger. 

Så hvis du kan se dig selv i en elevstilling i et livligt rejsehus, hvor alt hvad du laver, er med til at støtte op om vores mål om, at kunden altid er i fokus, så læs straks videre...

Arbejdsopgaver:
- Første mand/kvinde til at tage telefonen og hjælpe kunder og kollegaer.

- Ad hoc rejsespørgsmål fra kunderne – om f.eks. visumregler, vaccinationer, pakkelister, bagageregler mv.

- Administrative ad hoc-opgaver f.eks. assistere med udarbejdelse af visum, forskellige koordineringsopgaver, indtastning og håndtering af data i excelark, opgaver vedr. kvalitetssikring og meget mere – alt efter behov.

- Kommunikation på skrift via mail til både kunder og kollegaer.

 
Personlige kvalifikationer:
- Du er struktureret og god til at bevare overblikket – også når det går stærkt
- Du er fleksibel og kan lave om på arbejdsrutiner og påtage dig nye opgaver når det er nødvendigt
- Du har masser af gå-på-mod og er engageret i det du laver
- Du er nysgerrig og har viljen til at lære nyt
- Du er generelt positivt indstillet - også når du møder udfordringer
- Du har en vis portion eventyrlyst og kan se dig selv i et dynamisk rejsehus

 

Uddannelse
For at kunne søge en elevplads hos Jysk Rejsebureau skal du have en EUX Business med retningen kontor eller en HHX. Det kan også være at du har en STX, HTX eller HF der er suppleret med et 5-ugers EUD-s forløb – også med retningen kontor. Du taler og skriver flydende dansk og er også god til engelsk både i skrift og tale. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til office-pakken. 

 

Karrieremulighed
En elevuddannelse hos Jysk Rejsebureau er med henblik på en fastansættelse efter endt uddannelse. På sigt er der mulighed for at få flere ansvarsområder i takt med at du udvikler dine personlige og faglige kompetencer. For den rette kandidat kan det også sagtens være et springbræt til andre roller i organisationen.

 

Den Jyske ånd
Når du starter hos os, kan du forvente et uformelt arbejdsmiljø. Det er lidt af en livsstil at være i Jysk Rejsebureau og i rejsebranchen. Der er altid en livlig summen af rejsesnak og planlægning af den næste rejse, så hvis du ikke allerede har rejsefeber inden du starter, så får du det helt sikkert.
Vi arbejder målrettet ud fra vores 6 værdier: professionelle, empatiske, holdspillere, målrettede, uformelle og eventyrlystne - du kan selvfølgelig se dig selv bidrage positivt til de værdier.

 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11. november 2021. Tiltrædelse snarest muligt. Send os dit CV via linket "send ansøgning" nedenfor.  

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Signe Melters Østergaard på tlf 86 20 77 17.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 2
Arbejdstid 37 timer
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2021/6
Kontakt
  • Signe Melters Østergaard, Recruiter og Training Ma, +45 86 20 77 17
Publiceret 12.10.2021
Sidste ansøgningsdag 11.11.2021
Log ind og ansøg

Takaisin avoimiin työpaikkoihin