Jysk Rejsebureau

Rejsekonsulent - Trainee

Jysk Rejsebureau søger lige nu rejsekonsulent-trainees i vores individuelle salgsafdelinger i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding eller København samt i vores grupperejseafdeling i Aarhus. Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi hver enkelt rejse fra bunden - helt efter vores kunders ønsker. Det betyder, at vi har brug for dygtige rejsekonsulenter, der kan sende vores kunder ud at ”mærke verden”.

Som Trainee hos os kommer du til at være med i hele processen omkring planlægningen af rejsen til vores kunder med alt hvad det indebærer, lige fra rådgivning om destinationen, booking af transport, overnatninger, billeje, forsikringer, samt ture og oplevelser, til den færdige skræddersyede rejse.

Du skal derfor være dygtig til at kommunikere i både skrift og tale, ligesom jobbet kræver, at du er grundig og struktureret samt kan arbejde fokuseret i en travl hverdag med mange bolde i luften.  Det vigtigt at du er serviceminded og villig til at gå den ekstra mil det kræver, for at kunne yde den bedste kundeservice.

Jobbet som rejsekonsulent-trainee  er forskelligartet alt efter om du arbejder i en af vores afdelinger for individuelle rejser eller i afdelingen for grupperejser.

Individuelle rejser:

- Kunderne er familier, venner eller enkeltrejsende i alle aldre.

- Vi skræddersyer rejsen udfra kunderne drømme og ønsker.

- Det er vigtigt, at du kan inspirere folk og er energisk, kan bruge din fantastiske fortælleevne i en salgsmæssig sammenhæng samt at du forstår dig på godt købmandskab.

Grupperejser:

- Kunderne er B2B eller grupper med over 10 rejsende.

- Vi skræddersyer studie-, firma- eller grupperejsen ud fra kundens ønsker og får puslespillet til at gå op.

- Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt, men du får et spændende og udfordrende job med masser af ansvar efter kort tid 

Når du starter som trainee følger du et fastlagt forløb, hvor du vil komme omkring alle elementer af at være rejsekonsulent hvad enten det er i vores individuelle salgsafdelinger eller i grupperejseafdeling, og du skal regne med et par måneders oplæring i vores flybooking- og leverandørsystemer. Forløbet er sammensat som en blanding af enkelte undervisningsdage og hands on erfaring og tager i alt ca. 1 ½ år.

Hvis du kan se dig selv i en trainee-stilling hos os, hvor alt hvad du laver er med til at understøtte vores mål om, at kunden altid er i fokus, så læs straks videre...

Arbejdsopgaver:

- Kundekontakt både via telefon, email og i butikken.

- Kundemøder enten via telefon eller i butikken.

- Booking af transport, overnatninger, billeje, ture mm., tidsændringer, refunderinger og kontakt til flyselskaber m.m.

- Ad hoc rejsespørgsmål fra kunderne - alt fra visumregler til vaccinationer, pakkelister og bagageregler mv.

- Administrative opgaver som f.eks. tilbudsgivning, prisudregninger m.m.

 

Personlige kvalifikationer:

- Du er struktureret og god til at bevare overblikket – også når det går stærkt

- Du har masser af gå-på-mod og er engageret i det, du laver

- Du er flydende i minimum dansk og engelsk

- Du har eventyrlyst og kan se dig selv i et dynamisk rejsehus

- Du har rejseerfaring - enten fra Europa eller oversøisk

- Du er en holdspiller, fleksibel og drevet af at skabe resultater

Hvis du er interesseret i salg af individuelle rejser får du en forlomme i kandidatfeltet, hvis du har en solid rejseerfaring fra den store verden og mest er til rygsæksrejser og free style frem for kuffert og charter.

 

Karrieremuligheder

Et traineeforløb hos Jysk Rejsebureau er en fastansættelse som rejsekonsulent, men med en intern titel som trainee. Du bliver, som trainee hos os, en del af et stort rejsehus. Vi har lang anciennitet og arbejder målrettet for at fastholde og udvikle vores medarbejdere – og derfor vil der på sigt også være gode muligheder for personlig- og faglig udvikling i form af uddannelse eller andre roller i organisationen. 

 

Den Jyske ånd

Når du starter hos os, kan du forvente et uformelt arbejdsmiljø. Det er lidt af en livsstil at være i Jysk Rejsebureau og i rejsebranchen. Der er altid en livlig summen af rejsesnak og planlægning af den næste rejse, så hvis du ikke allerede har rejsefeber inden du starter, så får du det helt sikkert.

Vi arbejder målrettet ud fra vores 6 værdier: professionelle, empatiske, holdspillere, målrettede, uformelle og eventyrlystne - du kan selvfølgelig se dig selv bidrage positivt til de værdier.

 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 1. november 2021. Tiltrædelse: Januar 2022 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til Trainee-stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Møller Christiansen på tlf. 86 20 77 36

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 4
Arbejdstid 37 timer
By København, Aarhus, Aalborg, Herning & Kolding
Land Danmark
Referencenummer 2021/5
Kontakt
  • Lars Møller Christiansen, Manager Sales & HR, +45 86 20 77 36
Publiceret 11.10.2021
Sidste ansøgningsdag 01.11.2021
Log ind og ansøg

Retour aux postes vacants