Brænder du for kundekontakt og 360 graders service?

 

Som supporter i Jysk Rejsebureau skal du servicere både vores kunder og vores rejsekonsulenter, og din primære opgave at modtage kunder pr. telefon, og dernæst viderefordele til den rette rejsekonsulent.

Du vil som supporter hos os tilmed få mange forskelligartede administrative opgaver, som vil være med til at understøtte rejsekonsulenternes arbejde.

 

Har du erfaring med nedenstående opgaver fra en lignende stilling er det muligt at blive ansat som supporter. Har du kun erfaring med nogle få af punkterne, ansættes du typisk som supporter-trainee, hvor du vil blive oplært gennem længere tid i vores systemer og de forskellige opgaver.

 

Arbejdsopgaver

  • Første mand/kvinde til at tage telefonen og hjælpe kunder og kollegaer.
  • Fast support for salgsafdelingen med f.eks. booking af flybilletter, udarbejdelse af visum, tidsændringer, refunderinger og kontakt til flyselskaber.
  • Fast backup for rejsekonsulenter, der er ude at rejse eller ved sygdom.
  • Ad hoc rejsespørgsmål fra kunderne - alt fra visumregler, til vaccination, til pakkelister, til bagageregler.
  • Ad hoc administrative opgaver for afdelingen.

 

Kvalifikationer

Som supporter i Jysk Rejsebureau får man en travl hverdag med mange, og ofte afbrudte arbejdsopgaver, så klichéen om, at man skal kunne have mange bolde i luften, gælder i høj grad.

 

Det er desuden vigtigt, at man som supporter har flair for eller erfaring med telefonkontakt og service. Vi har rigtige mange opkald hver dag, og man skal kunne yde samme gode service til både den første og sidste kunde, der ringer.

Oversøisk rejseerfaring vil være et stort plus, da man bedre kan relatere til vores kunder og rejselystne kollegaer.

 

Hvis du har en drøm om at blive supporter hos Jysk Rejsebureau, så send os endelig en ansøgning via nedenstående link, og så kontakter vi dig, hvis vi får en åbning der passer til dig.

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger