Har du stor erfaring fra rejsebranchen og masser af oversøisk rejseerfaring? Brænder du for at udvikle de ture kunderne inspireres af og skabe en relation til vores lokale samarbejdspartnere?

 

Som product manager i vores Commercial Team arbejdes der med mange og vidt forskellige opgaver. De spænder fra kontakt med lokale samarbejdspartnere i hele verden, til udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside til forædling af Jysk Rejsebureaus ture og aktiviteter i udlandet.

 

Som product manager arbejder man derudover med tekstbeskrivelser af turarrangementer, rundrejser og hoteller samt billedredigering og redigering af hjemmeside.

 

For at besidde en stilling som product manager skal man være kreativ, idérig, struktureret og grundig samt have en god portion oversøisk rejseerfaring. Herudover skal man være i stand til at holde mange bolde i luften og have gode skriftlige formuleringsevner. Erfaring fra rejsebranchen er desuden et must.

 

Hvis du har en drøm om at blive product manager hos Jysk Rejsebureau, så send os endelig en ansøgning via nedenstående link, og så kontakter vi dig, hvis vi får en åbning der passer til dig

Dela länkar


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb